RISTIÄISISSÄ
Prinsessa Emilia sai nimensä eilen. Hän oli oikein rauhallisesti koko toimituksen ajan.
Sain kunnian olla kakkumaakari. Täytekakkuun tuli sitruunakiisseli-vaniljarahkatäyte ja koristeeksi ne jo aiemmmin tekemäni marsipaanitossut. Tein myös gluteenittoman-liivatteettoman kuningatarjuustokakun, koristeena siinä sokerimassakukkia ja pikeeritähtiä. Suklaakuivakakun tein työkaverilta saadun ohjeen mukaan, keskelle laitoin geishoja ja koristeeksi marsipaanikukkasia. Täyskäri hupeni kokonaan, vain tossut jäivät, ja siitä olen tosi onnellinen koska vähän riskillä mentiin. "Oletko monesti tehnyt tätä kakkua? -No, ihan ekaa kertaa.." Sitruuna jakaa ihmiset tykkääjiin ja inhoajiin, nyt paikalla oli enemmän tykkääjiä.
Mietin mitä kuvia tänne laitan muistoksi kauniista päivästä. Lähinnä pohdin tuota omaa kuvaa, Emilian kuvalle pyysin luonnollisesti luvan. Sen kerran kun olen laittautunut, ja mekon värit sointuvat pienen prinsessan asusteisiin, niin antaa mennä. Siitäkin huolimatta, että löydän vikoja (mitkä nasolibiaarit!!).. (miksi en osaa hymyillä kuvissa??).. yritän opetella olemaan tyytyväinen peilikuvaani kaikkine vikoineni. Ja pikku Emilia on niin nättinä <3.
Tästä on hyvä laskeutua arkeen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti